Els Micaco inicien a Santa Coloma el segon tram de temporada

  0
  42
  Santa Coloma 4d6.jpg

  03/09/2013 – Després del parèntesi pel que fa a actuacions, la colla badalonina ha tornat aquest cap de setmana a la plaça aprofitant la festa major de la localitat veïna.

  Després del parèntesi pel que fa a actuacions, els Castellers de Badalona han iniciat aquest diumenge el segon tram de la temporada amb una diada que s’ha convertit en tradició els darrers anys: la festa major de Santa Coloma de Gramenet.

   

  Amb força gent encara de vacances, sobretot canalla, es plantejava una jornada aparentment senzilla, per començar a rodar. Acompanyats de la colla local i dels Castellers de Terrassa, l’actuació es va iniciar amb retard i amb una calor força intensa. Un pilar de quatre, sense problemes, va donar el tret de sortida a les rondes de castells. En primer lloc, els Micaco van alçar un tranquil tres de sis amb agulla, estrenant canalla i amb les mides encarades a afegir-hi un pis al més aviat possible.

   

  La torre de sis va ser la protagonista del segon torn; un castell, carregat de pes per la part de dalt, que va pujar de forma tremolosa però controlada. Amb tot, un cop feta l’aleta i la canalla arribant a la pinya, va haver-hi un ensurt a la sortida de dosos que va fer saltar l’estructura a nivell de terços, amb un castell una mica més castigat. Malgrat tot, es va seguir amb el pla marcat, i un tranquil quatre de sis va ser la darrera figura.

   

  El cap de setmana vinent, la colla badalonina farà doblet: dissabte al matí, a la festa major de Sant Adrià de Besòs, i diumenge, al Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat. La primera cita important d’aquest segon tram tindrà lloc l’11 de setembre a Badalona amb la Diada Nacional.