Els Mossos volen millorar la comunicació amb el col·lectiu de comerciants xinesos

  0
  148
  mossos chinos.jpg

  23/03/2015 – Els Mossos d’Esquadra van presentar divendres a Badalona el nou tríptic amb consells de seguretat adreçat al col·lectiu de comerciants d’origen xinès en llengua xinesa.

  Els Mossos d’Esquadra van presentar divendres a Badalona el nou tríptic amb consells de seguretat adreçat al col·lectiu de comerciants d’origen xinès en llengua xinesa. El cos policial havia detectat que, en ocasions, la barrera idiomàtica dificultava la interacció entre els dos col·lectius. L’eix comercial del Gran Land de Badalona és un motor econòmic molt important per la ciutat, i per aquest motiu és un punt molt sensible de patir fets delictius degut a la seva gran activitat comercial.

   

  Amb la finalitat de minimitzar aquesta problemàtica i incidir en els consells de prevenció per als comerciants, els agents de Badalona van iniciar un projecte que ha culminat en l’elaboració d’aquest tríptic que s’ha presentat i que neix amb la finalitat de fer arribar a tots els col·lectius presents a la ciutat.

   

  Des del primer moment que es va plantejar el projecte, tant l’associació de comerciants xinesos com el consolat xinès el van aprovar i van col·laborar activament en el seu desenvolupament.

   

  La presentació es va dur a terme a la seu de l’Associació General de Comerciants Xinesos de Barcelona, situada al carrer Progrés de Badalona. A l’acte hi va assistir la cap de la comissaria de Badalona, Rocío Rubio i membres de la Associació General de Comerciants Xinesos de Barcelona i del consolat xinés.