La rambla del Gorg acull la 2a Trobada d’Entitats Andaluses

  0
  56
  Foto 22-3-15 12 08 13.jpg

  23/03/2015 – Una dotzena d'entitats andaluses s'han trobat per segona vegada per celebrar una jornada cultural i gastronòmica durant tres dies a la rambla del Gorg.

  Malgrat l'amenaça de pluja, les 12 entitats andaluses a Badalona han celebrat amb èxit la seva segona jornada cultural i gastronòmica a la rambla del Gorg. Des del passat divendres fins aquest diumenge, milers de persones es van desplaçar fins a aquesta 2a Trobada d'Entitats Andaluses a Badalona, on tant de matí, com de tarda i de nit es va poder gaudir de més d'una cinquantena d'actuacions de quadres de ball i corals de totes les entitats participants.

   

  Un total de 17 casetes van ser congregades a la rambla del Gorg, on cada entitat oferia una gran varietat de tapes, menús i begudes típiques d'Andalusia, com gachas, salmorejo, rebujito i fino, entre altres. A més, en aquesta trobada van ser convidades una cinquena d'entitats regionals que també van oferir la seva cultura i la gastronomia: Centre Cultural Castella la Manxa, Centre Cultural Extremeny Zurbarán, Centre Aragonès, Agrupació Cultural Gallega Agarimos i IGP Pà de Pagès Català. També, va ser convidat el Centre Cultural Gent de Sant Roc, que va oferir només els seus quadres de ball.

   

  Casa de Córdoba, Rincón del Arte, Tacón del Duende, Nuestra Señora del Rocío, Ciudad de Badalona, Andalucía y Catalunya, Nuestra Señora de la Esperanza, Flamenco Vivo i moltes més van acabar la trobada molt satisfets, tot i que la pluja va causar que dissabte a la nit es suspengués les actuacions i es tanquessin les casetes abans de l'hora prevista.

   

  Ara, les entitats andaluses de Badalona es preparen per realitzar les seves activitats destacades amb la Setmana Santa, la Creu de Maig i la Feria d'Abril.