“Els partits que venen ara ens poden fer mirar cap a dalt”

  0
  48
  Rufo_Hércules_Foto_Eloy_Molina.jpg

  07/02/2018 – El Badalona ha incorporat en el mercat d’hivern un jugador gairebé per estrenar. Rufo, que a Mallorca només va jugar 55 minuts, ha reforçat una davantera que demanava a crits aire nou. Diumenge passat va debutar i va oferir una notable actuació.

  El Badalona ha incorporat en el mercat d’hivern un jugador gairebé per estrenar. Rufo, que a Mallorca només va jugar 55 minuts, ha reforçat una davantera que demanava a crits aire nou. Diumenge passat va debutar i va oferir una notable actuació.

  – S'esperava ser titular diumenge, contra l'Hércules?
  – No ho esperava, tot i que tenia moltíssimes ganes de jugar. Per sort, vaig entrar en l'onze titular.

  – Com es va sentir?
  – Molt còmode, gràcies a tots els companys. Després de tant de temps sense jugar, estava una mica nerviós i amb una certa ansietat. Però vaig acabar molt satisfet, personalment i amb el treball col·lectiu.

  – Manolo González va explicar que el va canviar perquè encara no té ritme de competició, perquè no ha jugat a penes a Mallorca. Quan estarà al màxim?
  – És cert que a la segona part vaig començar a sentir-me fatigat. Cinc mesos sense competir es noten, espero estar al cent per cent al més aviat possible.

  – Què li demana el seu nou entrenador?
  – Diumenge em va demanar que actués a la mitja punta, amb llibertat de moviments, i que, al costat de Néstor, busqués pilotes a la zona d'atac.

  – Diumenge que ve juguen al camp del cuer. És una bona oportunitat per guanyar el primer partit fora de casa. Com ho veu?
  – Tenim confiança, després d'aconseguir una victòria i del treballat empat davant l'Hercules. Anirem a buscar els tres punts a Saragossa, que em sembla que són vitals.

  – Ara ve un tram de calendari en el qual els toca jugar contra equips de baix. Li sembla una bona oportunitat perquè el Badalona es distanciï definitivament del descens?
  – Hem de mirar de fer la nostra feina bé amb els equips de dalt i amb els de baix. Però és cert que aquests partits que vénen són molt importants i poden fer que l'equip miri cap a dalt.

  – Al Badalona li falta gol. Es veu capacitat per ser un dels golejadors del seu equip en els tretze partits que queden?
  – Això intentaré! He, he… Als jugadors d'atac el que més ens agrada és fer gols. Tant de bo pugui ajudar en aquesta faceta.

  – Què li sembla el vestidor? Amb quins jugadors ha fet més amistat?
  – Fa pocs dies que estic aquí però es nota que és un vestidor unit, que hi ha bon ambient i aquesta és una de les coses més importants per a un equip. Per sort, hi ha cares conegudes per a mi, com Robert, Albarran o Adri Rivas, amb els quals he coincidit en la meva etapa al RCD Espanyol.