Els pirates s’instal·len a Badalona enmig de la Festa Medieval

  0
  DSCF0051.JPG

  13/04/2015 – Aquest cap de setmana, el Front Marítim i el Port de Badalona ha viscut una jornada d'edat mitjana amb l'arribada del conrsari Catxidiable i els seus pirates. La Festa Medeival continuarà fins el proper diumenge, dia 19.

  Aquest cap de setmana, el Front Marítim i el Port de Badalona ha viscut una jornada completament d'edat mitjana en motiu de la XVII Festa Medieval Sant Jordi que se celebra fins el proper diumenge, 19 d'abril, a la nostra ciutat.

   

  Dissabte centenars de persones van poder veure des de la platja del Pont del Petroli l'arribada dels pirates amb el Quetx. El corsari Catxidiable es va instal·lar a Badalona i així dominar la conquesta del Front Marítim i del Pont de Petroli i hissar la bandera pirata, acompanyats de foc i música. Tot seguit, els pirates van passar una nit de gresca als restaurants del port adherits a la festa.

   

  Mentrestant, al passeig Marítim es realitzaven tallers i activitats per a totes les edats i es vivia un ambient força agradable amb la companyia d'un mercat pirata que oferia gastronomia i productes artesanals de tot tipus.

   

  Després d'aquesta conquesta, el proper dimecres, 15 d'abril a les 18 hores, es presentarà el conte 'Catxidiable' amb titelles i a càrrec de Màgic Empenta, a la biblioteca Llefià-Xavier Soto.

   

  També, de cara al divendres, dia 17 a les 19h, els nobles ballaran danses medievals i anunciaran l'arribada dels pirates als vilatans a la plaça Font i Cussó. Dissabte a les 11h, arribarà un vaixell pirata i desembarcarà a la platja dels Pescadors on els vilatans lluitaran contra els pirates per evitar que la conquesta s'expandeixi per Badalona. Els vilatans recorreran els carrers de Casagemes i Canyadó fins arribar al Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó, on s'acollirà el tradicional mercat medieval, tallers i diversos espectacles durant tot el cap de setmana; destacant l'atac pirata, la cremada de la masia i el torneig medieval.