Els regidors Carles Sagués i Àlex Mañas es disputaran la candidatura local d’ICV

  0
  icv.JPG

  03/04/2014 – Els dos membres del grup municipal han estat els dos únics militants que s'han presentat al procés de primàries, que culminarà els dies 10 i 11 d'abril.

  Carles Sagués i Àlex Mañas seran els dos candidats que es disputaran les primàries d’Iniciativa a Badalona. Així va quedar definit dimarts, quan es va tancar el termini de presentació d’avals. Cadascun va aportar els 10 recolzament necessaris i aquest mateix dimecres va començar la campanya informativa de les dues candidatures per a militants i amics i amigues d’ICV Badalona.

   

  L’actual president del grup municipal, Carles Sagués, explica que hauria preferit un procés “més obert i amb més debat”, per incloure plataformes, col·lectius i moviments socials i consensuar les línies d’una alternativa d’esquerres sòlida i capaç d’aplegar més gent que qualsevol altra formació. Tot i això, i independentment del resultat de les primàries, Sagués subratlla que aquest serà el seu objectiu principal.

   

  El també regidor Àlex Mañas, per la seva part, considera que és moment de reunir més energia i a més gent que mai per cristalitzar una majoria alternativa a l’actual govern del PP. Mañas manifesta que, més enllà de les primàries, el repte cabdal es troba en les properes eleccions municipals i que recolzarà el projecte global d’Iniciativa sigui qui sigui el candidat.

   

  El dijous 10 i divendres 11 d’abril tindran lloc les votacions per escollir el cap de llista per a les eleccions municipals del 2015.