Els Reis Mags comencen a caminar des de la plaça de la Vila

  0
  Pessebre inaugurat 2.JPG

  14/12/2013 – Ahir al vespre va quedar inaugurat el tradicional pessebre situat davant la Casa de la Vila; també s'ha estrenar la 15a Mostra de Pessebres a la sala d'El Refugi.

  Ahir al vespre es va inaugurar el Pessebre de la plaça de la Vila de Badalona, tot coincidint amb la festivitat de Santa Llúcia. El Pessebre d’enguany, obra de Carme Ayza Bultó, està ambientat en un poble de muntanya. L’acte va comptar amb una cantada de nadales a càrrec de la Coral dels Casals de Gent Gran de Pep Ventura i de la Morera, la Coral de les escoles Artur Martorell i Jungfrau, i la Coral de l’escola Mare de Déu de l’Assumpció. El Pessebre es podrà veure a la plaça de la Vila fins al dia 6 de gener de 2014

   

  També ha quedat inaugurada la 15a Mostra de Pessebres a la sala d’exposicions El Refugi, a la plaça de la Vila. Els diorames il·lustren les representacions més tradicionals del pessebre en diferents paisatges. Com és costum cada any es presenten diorames de Badalona i d’altres indrets de Catalunya. L’exposició de diorames també estarà oberta fins al 6 de gener de 2014.

   

  Nova projecció de l’espectacle audiovisual a la Casa de la Vila

   

  Cal recordar que demà dissabte dia 14 de desembre a les 18.30, a les 19,30 i a les 20.30 hores es tornarà a projectar l’espectacle audiovisual que aprofita l’arquitectura de la Casa de la Vila per presentar motius nadalencs amb originals efectes de llum i so. L’espectacle té uns 7 minuts de durada i converteix la façana de l’edifici consistorial en un escenari canviant que recorda alguns dels elements distintius d’aquesta època. Els passis efectuats el passat dissabte 8 de desembre van comptar amb centenars d’espectadors.