Els Reis Mags tornaran a desembarcar al Pont del Petroli

  0
  49
  IMG_0249.JPG

  05/01/2017 – Més de mig miler de voluntaris i integrants donaran vida a una cavalcada que llançarà unes cinc tones de caramels.

  El proper dijous 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient tornaran a arribar a Badalona per mar i en aquesta ocasió ho faran a bord del vaixell Far de Barcelona, una goleta clàssica del segle XIX. La Cavalcada de Reis 2017, sota la direcció artística de Jaume Navarro, llueix com a fil conductor l'exaltació de la imaginació, una qualitat que vol exaltar i posar en valor, no només en els infants, principals protagonistes d'aquestes festes, sinó també en els adults.

   

  Un cop arribin al pont del Petroli, a les 17 hores, els Reis i els patges recorreran la passarel·la de 250 metres i a les escales del pont hi haurà la rebuda institucional. Allà l’alcaldessa Dolors Sabater lliurarà als Reis el pa, la sal i la clau perquè puguin entrar a totes les cases de Badalona.

   

  Cavalcada 2017: una crida a la imaginació

  Enguany i per segon any consecutiu, seran els personatges dels turnemis els que ajudaran els Reis a fer que la imaginació de petits i grans es torni realitat. Amb el seu caràcter trapella i divertit, treballaran de valent per repartir il·lusió i somriures per la nostra ciutat.

   

  Recorregut i horaris de la Cavalcada

  Pel que fa al recorregut de la Cavalcada, enguany l’inici s’ha situat a l’avinguda Pius XII, cantonada amb rambla de la Solidaritat, a les 18.30 hores. Aquests són els horaris de pas previstos, aproximadament: Avinguda Pius XII cantonada rambla de la Solidaritat (18.30 h), Marquès de Sant Mori (18.45 h), Salvador Seguí, Juan Valera (19.15 h), Alfons XIII (19.30 h), Francesc Macià (19.45 h), Creu, Martí Pujol (20 h), Francesc Layret (plaça de la Vila 20.15 h), Prim (20.30 h) i final de Prim 20.45 h.

   

  Cinc tones de caramels i 600 voluntaris

   

  En total es repartiran 5 tones de caramels aptes per a celíacs, la mateixa quantitat que en les últimes edicions. Uns 600 voluntaris, entre personal artístic i de seguretat, participaran en la Cavalcada 2017. El pressupost de l'esdeveniment d'enguany es de 156.000 euros, un 14% més que la de 2016.

   

  L'Ajuntament ha habilitat una web on es pot trobar tota la informació sobre la cavalcada, així com escoltar la banda sonora amb la qual les carrosses marxaran: www.reisbadalona.cat.