Els teatres municipals incrementen en un 15% els espectadors el primer tram de 2015

  0
  teatres.jpg

  30/05/2015 – Entre gener i maig de 2015, els tres teatres de gestió municipal han exhaurit fins a 10 vegades les localitats posades a la venda i han rebut més de 8.500 espectadors.

   

  La primera part de la temporada estable de programació professional dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante ha registrat un augment del 15% d’ocupació de les sales respecte al mateix període de l’any anterior. Durant aquest període, entre gener i maig de 2015, els tres teatres de gestió municipal han exhaurit fins a 10 vegades les localitats posades a la venda.

   

  La programació professional l’han integrat una trentena d’espectacles de les diferents arts escèniques, amb una ocupació mitjana de l’aforament dels tres teatres del 80%. Respecte el mateix període de l’any 2014 s’han posat a la venda un 12% més de localitats. En xifres absolutes, pels tres teatres de gestió municipal han passat més de 8.500 persones.

   

  El primer bloc de la programació de 2015 va finalitzar el 16 de maig amb l’espectacle Miguel de Molina al desnudo. La plaza de diamante, interpretada per Lolita Flores, i Terra Baixa, amb Lluís Homar, han estat dues de les obres on l’aforament ha estat al complet. Com ja és habitual els últims anys, les gales de màgia i la resta d’espectacle programats en el Festival Internacional de Màgia també han exhaurit les localitats.