Els teatres municipals presenten la programació del darrer quadrimestre

  0

  19/07/2012 – El darrer cicle de 2012 donarà el tret de sortida el 28 de setembre i finalitzarà fins el desembre; es podran renovar abonaments a partir del 23 de juliol, i adquirir-ne de nous a partir del 3 de setembrel.

  Els teatres municipals de Badalona -Zorrilla, Principal i Blas Infante- presenten la seva programació d’aquest tercer quadrimestre de l’any seguint apostant pel teatre professional de qualitat i per fer pujar a l’escenari a artistes de referència. Les propostes d’aquests darrers mesos de la temporada pretenen oferir totes les disciplines artístiques i van dirigides a tots els públics, des dels més familiars als més especialitzats. El cicle començarà el 28 de setembre i finalitzarà a finals de desembre.

  Diverses obres i actuacions de rellevància faran vibrar al públic badaloní, com Incendis, un dels darrers èxits teatrals del moment, amb Clara Segura i Julio Manrique, que ens explicarà una història actual i colpidora; els teatres de la ciutat també acolliran la interpretació del poema èpic de Verdaguer, Canigó, recitat per Lluís Soler, i de Celobert amb Josep Maria Pou.

  Badalona també comptarà amb l’actuació de Berto Romero, un dels monologuistes actuals més mediàtics.

  L’espectador tindrà també l’oportunitat d’escoltar la veu de Sílvia Pérez Cruz, amb el nou espectacle 11 de novembre, el seu primer disc en solitari. Qui ho prefereixi tindrà la possibilitat d’assistir al concert de Juan Perro, el cantant i compositor del grup de rock dels anys 80 i 90, Radio Futura; Ismael Dueñas, Mar Serra o la música interpretada per la Banda Simfònica de Badalona seran altres dels espectacles a gaudir.

  En circ, i de la mà de la programació de La Xarxa, el pallasso Tortell Poltrona ens parlarà de Grimègies. Per la seva banda, La industrial teatrera buscarà la complicitat de l’espectador amb Riures d’emergència, un espectacle de la Fundación Theodora, especialitzada en visites als nens hospitalitzats.

  En el camp de la dansa, es podrà veure als ballarins Cesc Gelabert i Marta Carrasco, veritables referents al nostre país.

  La recollida i renovació d’abonaments es podrà fer a partir del 23 de juliol i la venda de nous abonaments serà a partir del dilluns 3 de setembre. El preu de l’abonament de temporada, que inclou cinc espectacles, és de 68 euros. A partir del dijous 6 de setembre es posaran a la venda les entrades, dins dels horaris habituals.