Els teatres municipals tanquen la temporada amb més de 9.000 espectadors

  0
  10
  Teatre Principal.JPG

  06/06/2016 – L’ocupació mitjana de les sales ha estat superior al 80% i fins a 11 ocasions s’ha hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides.

  La temporada estable de programació dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante ha registrat una assistència de més de 9.000 espectadors que han pogut gaudir d’un total de 28 funcions d’espectacles professionals. L’ocupació mitjana de les sales ha estat superior al 80% i fins a 11 ocasions s’ha hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides, fet que no s’havia produït en els últims anys.

   

  També s’ha registrat un increment del nombre d’abonats, que han arribat a la xifra rècord des de la posada en marxa d’aquesta iniciativa. L’assistència d’aquests 9.000 espectadors suposa un increment del 5% en relació a la programació de la temporada 2015-16. La temporada es va iniciar amb l’espectacle de teatre per a famílies ‘Patatu’ i va finalitzar amb l’espectacle ‘Atchúuss!’.

   

  Per primera vegada els teatres municipals s’han sumat a la iniciativa de caràcter social ‘Apropa Cultura’. Aquest projecte, que compta amb més de 50 equipaments de primer nivell adherits a tot Catalunya, consisteix en vetllar per l’accessibilitat de les persones en risc d’exclusió als equipaments cultural i la seva programació professional. Així, més de 100 persones que es troben en aquesta situació han pogut assistir a espectacles de primera línia com han estat el Festival Internacional de Màgia, el festival Blues&Ritmes o l’obra ‘Atchúus!’.