Els treballs per dragar la sorra de la platja de la Marina finalitzaran aquesta setmana

  0

  El passat mes de maig van iniciar-se les tasques per regenerar, entre altres treballs, la platja de la Marina del Port de Badalona.

  Durant els pròxims dies aquests treballs per dragar la sorra finalitzaran, una fase que complementa les tasques d’excavació que es troben dins del projecte de descontaminació de la platja.

  Les tasques consisteixen en el dragat dels 5.900 metres cúbics de sorres provinents del dic de recer del Port de Masnou. Aquestes sorres de dragat serveixen per reposar les excavades i, així, donar a la platja el seu perfil i acabat definitiu.

  Un cop enllestida aquesta fase, es requeriran les darreres autoritzacions de les administracions per tal d’assegurar que l’operació de descontaminació de la Platja de la Marina ha estat completada. Això implicarà que, finalment, aquesta platja no estarà per aquesta temporada de bany.

  No obstant això, aquest cap de setmana les pluges ens han donat una petita treva, fet que ha propiciat el bon estat de la platja i de la costa badalonina en general.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí