“Els veïns deixaran clar a les eleccions qui volen com a alcalde”

  0
  Xavier Garcia Albiol es presentarà a les eleccions municipals del 2023
  Xavier Garcia Albiol es presentarà a les eleccions municipals del 2023

  Xavier Garcia Albiol es presentarà a les eleccions municipals del 2023. Així ho ha assegurat després de fer balanç sobre la moció de censura presentada per l’opisició. L’alcalde ha manifestat estar passant pel moment més dur de la seva vida a nivell professional, titllant la moció com “totalment injusta”.

  “Des de l’any 2011, a Badalona, la candidatura del Partit Popular hem guanyant les Eleccions Municipals de manera consecutiva, i cada vegada amb més vots”, ha exposat Albiol.

  “Vull dir que l’any 2015 no hi havia sobre la taula cap poder mercantil com a excusa per a acollir-se i PSC i CUP em van apartar de l’alcaldia tot i haver guanyat les eleccions de manera clara. L’any 2019 tampoc hi havia cap poder mercantil damunt de la taula, i el PSC i la CUP van tornar a apartar-me de l’alcaldia malgrat haver tornat a guanyar les eleccions de forma més clara encara” ha reivindicat l’alcalde en la seva compareixença.

  El problema de Badalona

  Segons Albiol, Badalona “té moltes virtuts i moltes possibilitats, però el seu gran problema, la seva gran tragèdia, és la desconnexió i l’allunyament que els partits de l’oposició tenen amb el sentiment real i majoritari dels veïns”.

  Serà candidat

  Garcia Albiol tancava el seu discurs amb la següent afirmació: “Si algú creu, que a mitjà termini, continuarà guanyant en els despatxos el que no guanya en les urnes, no coneix aquesta ciutat. I els veïns ho deixaran clar en les eleccions municipals de 2023. Per això els veïns i veïnes de Badalona poden tenir l’absoluta seguretat que em dedicaré en cos i ànima perquè el maig de 2023 Badalona torni a tenir l’alcalde que volen la majoria dels veïns”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí