Els veterans de la UGE tornen a competir al Sant Jordi

0
    25
    UGE Badalona

La pista coberta del Sant Jordi va acollir el Control Màster, el qual permet que els atletes veterans puguin lluitar per aconseguir les marques necessàries per classificar-se al Campionat de Catalunya. 6 atletes de la UGE Badalona van tornar a trepitjar el tartan.

En categoria femenina, destaca la participació de Sílvia Cortés (W-55), amb dues marques de la temporada: els 200m amb un registre de 30.02’’ i al 60m amb 9.29’’.

Els atletes de categoria masculina han participat a la prova de 3000m. Alberto González (M-35) ha finalitzat la prova amb 10:25.39’, Víctor Viñas (M-35) ha aconseguit un temps de 10:27.98’ i Ricardo Habas (M-45) amb 12:21.40’. Abrahan Monroy (M-40), després de liderar la cursa ha finalitzat amb un temps de 9:97.95’ i Rubén Ortiz (M-40), segon de la sèrie amb 10:03.92’. Aquests temps suposen millor marca personal pels cinc
    atletes.

El proper cap de setmana, una desena d’atletes veterans de la UGE participen en diferents proves al Campionat de Catalunya Màster que tindrà lloc a la Pista Coberta del Palau Sant Jordi | Marta Guirao (UG)