Els vinils publicitaris dels autobusos de Badalona guanyen un premi ecològic

  0
  42

  La primera campanya de publicitat en autobusos que purifica l’aire feta per Greenin per la marca Planthia ha rebut el premi a la millor campanya ecològica als Green Beauty
  Awards
  , lliurats a Barcelona el passat 1 de juny.

  Aquests guardons són una iniciativa de la revista professional Vendes de Perfumeria i Cosmètica i reconeixen la tasca de les millors empreses, novetats i iniciatives ecològiques, sostenibles i solidàries al sector de la cosmètica, la perfumeria i la cura personal a Espanya.

  Un producte innovador

  Dos autobusos amb la campanya de Planthia Cosmetics van circular per Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb aquests vinils publicitaris que purifiquen l’aire. Cada autobús compensa la contaminació de 24 cotxes de combustió, reduint els òxids de nitrogen (NOx) i compostos orgànics volàtils (COV) que generen.

  Els vinils publicitaris amb què es cobreixen els autobusos estan tractats amb Pure Air Print, una capa formada per aigua i nanopartícules de diòxid de titani. A través del procés de la fotocatàlisi es desencadena una reacció química que elimina les partícules contaminants de l’aire. Cada autobús està recobert amb 54 m2 de vinil que purifica l’aire, gruix que equival a un total de 54 arbres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí