“Em sento més complet que mai”

  0
  Sandro_Entrevista_.JPG

  12/04/2017 – Sandro Toscano serà una peça vital en el decisiu partit de diumenge, contra l'Atlètic Llevant. Ha passat per la pedrera del Real Madrid i pel CE Sabadell, però ha estat a Badalona on s'ha trobat millor.

  Sandro Toscano serà una peça vital en el decisiu partit de diumenge, contra l'Atlètic Llevant. Ha passat per la pedrera del Real Madrid i pel CE Sabadell, però ha estat a Badalona on s'ha trobat millor.

  – En la primera volta va jugar menys del que ha jugat en la segona, quan s'ha convertit en titular indiscutible. L'estrena de l'estadi hi ha tingut a veure?
  – És cert que el fet de jugar en un terreny de joc com el de l'estadi afavoreix les meves característiques de joc, però no justifica que en la primera volta de la lliga jugués menys partits. El que m'ha fet guanyar la confiança de l'entrenador és el canvi de xip que he fet. He vist que havia de canviar algunes coses que eren bones per a l'equip.

  – Quines coses?
  – Treballar en defensa, sobretot. També millorar aspectes tàctics. En definitiva, polir-me individualment pensant en l'equip.

  – Però vostè ha passat pel futbol formatiu del Real Madrid i també per un club com el Sabadell. Encara té marge per aprendre?
  – Ho he parlat moltes vegades a casa: aquesta temporada em sento un futbolista més complet. He crescut molt respecte dels anys anteriors.

  – Què ha passat perquè se senti així?
  – Tot ajuda. L'ambient del vestidor és espectacular, per exemple. Em vaig incorporar dels últims a la plantilla i els companys em van acollir d'una manera increïble. També hi ha la confiança de l'entrenador i el que jo he posat de la meva part.

  – Així, tenint en compte que li queda un altre any de contracte, m'imagino que voldrà continuar a Badalona el curs ve.
  – Si m'hi volen, sí. Sóc conscient que em queda un altra temporada i, a més, encara gaudeixo d'aquesta.

  – Li haurà arribat alguna oferta, suposo.
  . No ho sé. De moment, només penso en el Badalona i en el partit de diumenge, on podem confirmar que jugarem el play-off.

  – La posició on juga, per davant del doble pivot i per darrere de la davantera, és la que més se li escau?
  – Si, és on millor em sento. Puc rebre pilotes i jugar entre línies per encarar la porteria i veure els espais per assistir els meus companys.

  – Ha marcat tres gols molt importants. El de dissabte passat, a l'Eldenc, des del córner, un al camp de l'Hèrcules i el que va servir per guanyar el Vila-real B a casa. Déu n'hi do…
  – Hi ha altres companys que han marcat més gols decisius que jo, no és la meva feina fer gols. Ajuda que en faci, però no estic per això.

  – I el partit de diumenge, al camp del Llevant, com el veu?
  – Tinc moltes ganes. No només d'aconseguir el punt que ens donaria el play-off, sinó de guanyar.

  – La manera de no tenir un disgust és anar a buscar els tres punts i no un de sol?
  – A mi em deien que l'estudiant que es presenta a un examen per buscar només l'aprovat acostuma a suspendre si no té un bon dia. En canvi, si es prepara per tenir l'excel·lent i té un mal dia, segurament traurà un aprovat.

  – Creu que Manolo González plantejarà el partit amb aquesta idea?
  – No ho sé. Segur que, ell i el cos tècnic, ho faran el millor possible per mirar de guanyar.