Empat a casa del juvenil contra el San Francisco (1-1)

0
    28

19/11/2013- El juvenil del Badalona va deixar escapar dos punts del camp del Centenari davant del San Francisco (1-1), un dels equips de la zona baixa de la classificació. Els escapulats veuen com el Barça, que va guanyar per 0-2 al camp del Saragossa, s'escapa en el liderat. Els blaugrana sumen ara 28 punts, per 25 dels nois de Javi Cuesta, que mantenen la segona plaça amb tres punts de marge respecte del Mallorca, tercer.  El partit va arrencar amb un ensurt a la porteria escapulada, ja que el visitant Miguel Ángel Vera va estavellar una pilota al travesser. Tot i això, va ser el Badalona qui es va avançar en el marcador, mitjançant Draman, quan es complia el quart d'hora de joc de la primera part. L'alegria, però, va durar ben poc, perquè un minut després el San Francisco va empatar el matx amb un gol de Regis. Es va arribar al descans amb aquest empat a un gol, que al capdavall seria el resultat definitiu, i això que els escapulats van prémer l'accelerador en el segon temps. Van posar setge a la porteria rival, però el San Francisco va saber defensar-se amb encert i mantenir la seva porteria a zero, frustrant tot els intents dels escapulats. L'1-1 contra el San Francisco és el primer empat que els escapulats cedeixen en la present temporada. Fins ara només el Barça, que va guanyar per 0-2 als escapulats, havia aconseguit emportar-se algun punt del camp del Centenari. La pròxima jornada els nois de Javi Cuesta intentaran recuperar la dinàmica positiva de resultats en la seva visita al camp de l'UFB Jabac i Terrassa, novè classificat amb 14 punts.