En Comú Podem entra al govern de Badalona

  0
  143

  Aquest migdia, la Badalona En Comú Podem d’Aïda Llauradó ha arribat a un acord de govern amb el PSC. Un pacte que assegura l’entrada a l’Ajuntament de Badalona de dues regidores del Grup Municipal dels comuns.

  La reunió ha tingut lloc al Parc del Gran Sol del barri de Llefià, on Àlex Pastor ha presentat el nou Govern municipal, juntament amb l’organigrama d’organització del consistori. També han estat presents tots i totes els regidors i les regidores del nou Govern.

  Els punts principals d’aquest nou Govern, en general, són la creació d’una administració més moderna i més eficient, la millora dels Serveis Socials, noves escoles públiques i millorar la situació del col·lectiu LGTBIQ, així com també la lluita contra la violència masclista.

  D’aquesta manera, Aïda Llauradó passa a ser la primera tinenta d’alcaldia amb les competències d’Igualtat/Feminismes; Serveis Socials; Infància i Joventut; Migracions i Solidaritat i Cooperació.

  “Aquest acord no té cap efecte pràctic”

  Xavier Garcia Albiol s’ha deixat escoltar amb aquestes declaracions sobre el pacte entre PSC i els comuns. El candidat del PP a Badalona assegura que el govern “continua sent feble” perquè es troben en minoria i “depèn 100% de la CUP i ERC”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí