En el millor moment

    0
    Eloy Molina Prèvia BDN - Ejea Diari de BDN.JPG

    08/11/2018 – El Badalona rebrà l'Ejea, aquest diumenge, en el moment més dolç del que va de temporada. El partit, que començarà a les 17 hores, serà el primer contra l'equip aragonès, que s'estrena aquest curs a segona B.

    El Badalona rebrà l'Ejea, aquest diumenge, en el moment més dolç del que va de temporada. El partit, que començarà a les 17 hores, serà el primer contra l'equip aragonès, que s'estrena aquest curs a segona B. Després de guanyar el Castelló, a casa, i l'Alcoià, a El Collao, els de Ramon Calderé buscaran la tercera victòria consecutiva. "Els dos últims triomfs ens han donat credibilitat, però abans ja havíem fet bons partits", comentava el tècnic aquest dimecres. "L'Ejea ha marcat pocs gols, però en va fer tres diumenge passat. Hem de respectar a tothom i mirar de no relaxar-nos, com ens va passar a Olot", advertia també. L'Ejea, que compta amb l'ex-escapulat Kevin Lacruz, ha sumat quatre punts en cinc partits fora de casa i només ha marcat un gol: el que li va donar la victòria al Miniestadi, contra el Barça B, en la segona jornada. Diumenge passat, però, es va destapar davant el Mestalla, a qui va tombar per 3-1.

    Sigui com sigui, Calderé continuarà apostant per la defensa de tres centrals: "ha funcionat, ens fa sentir còmodes i ens dóna més seguretat", assegura. L'entrenador del Badalona, que recuperarà l'argentí Santiago Magallán i el brasiler Giva, no amaga el seu desig de tancar el primer terç de campionat "amb un triomf que ens deixaria en una posició molt bona" i espera que cada cop es vegin més aficionats a l'Estadi. "Nosaltres els hem d'ensenyar el camí", comenta en aquest sentit.