En el temps afegit un altre cop

0
    26

27/11/2016 – Igual que set dies abans, un gol encaixat en l'últim minut va deixar el Badalona amb la mel als llavis. Si contra el Sabadell, a Montigalà, va suposar la primera derrota, a Llagostera va fer que s'escapessin tres punts que estaven al sac.

En la primera mitja hora el Llagostera va fer valer la seva condició de local, i d'equip ple de bons futbolistes, i va dominar. Però una acció de Moha, que va fregar en gol rematant de cap un córner, va desfermar un seguit d'oportunitats claríssimes davant de Moragón i, en una d'elles, el mateix Moha i Iván Agudo van combinar perfectament per segellar el 0-1.

La sortida del conjunt d'Oriol Alsina després del descans es va assemblar a la de la primera part. Aquesta vegada, però, els blaugrana van tenir l'encert d'empatar en una jugada d'estratègia. El Badalona va ser capaç de tornar a posar el partit de la seva banda i, coincidint amb la sortida de tres jugadors de refresc en la davantera -Agus Alonso, Gerard Oliva i Iván Guzmán- va acabar prenent avantatge un altre cop quan només faltaven cinc minuts pel 90.

La mala sort, però, va tornar a colpejar els de Manolo González i, de nou en una acció a pilota parada, el Llagostera va posar el 2-2 definitiu en els últims segons del temps afegit.

FITXA TÈCNICA

Llagostera: Moragón; Masó, Rodri (Diego, 20'), Samu, Valentín; Vivi, Marc Martínez; Robert Simón (Pablo Sánchez, 54'), Marc Fernández, Rubén Martínez ; Manel (Rafa Jordà, 78').

Badalona: Morales; Fran Grima, Robusté, Coch, Moyano, Víctor García; Toni Lao, Sergio Maestre; Sandro (Gerard Oliva, 74'); Iván Agudo (Guzmán, 82') i Moha (Agus Alonso, 64').

Gols: 0-1, Iván Agudo (35'); 1-1, Marc Fernández (53'); 1-2, Gerard Oliva (85'); 2-2, Samu (93').

Àrbitre: Lixandru.T.G.:als locals Manel i Pablo Sánchez; i als visitants Iván Agudo, Sandro, Sergio Maestre i Moyano.