Engestur tanca el 2013 amb 100 nous comprados d’aparcaments municipals

  0
  Aparcament El Viver.JPG

  03/02/2014 – Bons resultats de la campanya iniciada el maig en la qual es van posar a la venda la concessió per períodes de 20, 10 i 15 anys de places d’aparcament en els aparcaments d’Enginyer Deulofeu, Països Catalans i Josep Cortinas.

  La societat municipal Engestur, que gestiona els aparcaments subterranis públics de Badalona, ha tancat la campanya del 2013 de venda d’aparcaments amb 100 nous clients, xifra que supera àmpliament els resultats dels anys anteriors. Aquests bons resultats són fruit de la campanya iniciada el maig del 2013 en la qual  Engestur va posar a la venda a un preu competitiu la concessió per períodes de 20, 10 i 15 anys de places d’aparcament en els aparcaments d’Enginyer Deulofeu, Països Catalans i Josep Cortinas.

   

  Aquesta campanya va tenir molt bona acollida i, per aquest motiu, Engestur va ampliar-la a partir del mes de setembre a altres aparcaments subterranis distribuïts per tota la ciutat, i des de finals de l’any passat ofereix als veïns de la ciutat espais d’aparcament per un període de 5 anys.