Entitats organitzadores del Carnaval de Llefià i Bufalà contra la regidoria de Cultura

  0
  178

  Aquest cap de setmana s’han celebrat els actes del Carnaval de Badalona 2024. Els actes principals del carnaval a la ciutat són la Rua de Llefià, dissabte, i el Carnaval Infantil, diumenge.

  Des de l’organització de la Rua de Carnaval de Llefià, han carregat contra la regidora de Cultura, Vanessa González, perquè hauria censurat i retallat parts del Pregó de la Reina Carnestoltes. L’Ajuntament hauria censurat els fragments que parlaven de temes que es criticava algunes gestions del govern, com ara l’arbre de Nadal del Gorg. En aquest enllaç trobareu el pregó original sense censurar.

   

  Fragment del Pregó censurat

  Després de l’embriaguesa pel con luminiscent més alt de Nadal,
  resultat d’una competició de quin batlle té més o menys pams…
  els governants d’aquí i d’allà
  de ben segur que ara ja es posaran a treballar per pal·liar;
  l’atur, la precarietat,
  la manca de manteniment a escoles i equipaments municipals,
  els desnonaments i l’exclusió social,
  que és el que pateix una gran part de la Badalona real!

   

  Les entitats organitzadores Rua Infantil de Carnaval al barri de Bufalà han denunciat un “menyspreu cap al barri” des de la regidoria de Cultura. El motiu és que enguany s’ha traslladat part de la festa fins al barri del Centre, per exemple el ball infantil. Aquest era l’únic acte del calendari festiu, de gran format, que es feia al barri de Bufalà.

  L’Ajuntament de Badalona tampoc es va escapar de ser mencionat durant l’acte del Ball de Carnaval del dissabte a la nit a la plaça de la Plana. Els organitzadors van denunciar que els havien escurçat l’horari i haurien d’acabar l’acte a la 1:30h.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí