Entrenadors badalonins pel món

  0

  Han complert el somni d’entrenar al país nord-americà

  El bressol del bàsquet, Badalona, continua celebrant els èxit d’entrenadors forjats a la ciutat i que ara són premiats després dels esforços de tants anys entrenant a alts nivells del bàsquet mundial. Jordi Fernández i Xavi López són entrenadors badalonins que, en diferents àmbits, estan gaudint del somni americà.

   

  Jordi Fernández, primer entrenador espanyol en debutar – i guanyar – tres partits a l’NBA com a primer entrenador amb els Sacramento Kings superant la pressió amb excel·lent nota, ha aconseguit classificar el seu equip per als play-off de la fase final de l’NBA 16 anys després. Fernández és actualment el segon entrenador de l’equip i el membre de l’staff especialitzat en tècnica i tàctica defensiva. Prèviament va estar d’ajudant a Cleveland Cavaliers – en què va ser campió NBA- i als Denver Nuggets.

  D’altra banda, el també badaloní Xavi López ha estat incorporat al conjunt tècnic de TCU Woman (Texas Christian University). Prèviament va formar part de l’equip de Campbell com entrenador cap adjunt i durant set anys a Oregon, en què els últims quatre com a entrenador assistent. El principal entrenador de TCU ha explicat el perquè ha incorporat al badaloní: “Amb una increïble xarxa de contactes a l’estranger, és el millor reclutador internacional del bàsquet femení. Té una ment que veu el joc ofensiu d’una manera única, però el més important és que és un constructor de relacions. Serà un gran mentor per a aquestes joves”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí