Es detecta legionel·la a les instal·lacions del camp de futbol de Lloreda

  0
  37

  La Generalitat de Catalunya ha portat a terme recentment diverses inspeccions sanitàries rutinàries a diferents instal•lacions esportives de la ciutat. Concretament, en els darrers dies s’han fet inspeccions als camps de futbol de Lloreda, Pomar, Pere Gol i Complex Esportiu de Can Cabanyes. Els resultats de les analítiques portades a terme indiquen que s’ha detectat un positiu en legionel•la a les instal•lacions d’aigua dels vestidors del Camp de Futbol de Lloreda.

  Com a mesura cautelar s’ha inhabilitat l’ús de les dutxes dels vestidors, i com a mesura correctora i de forma urgent aquest dijous 25 d’abril, l’Ajuntament de Badalona ha procedit a l’aplicació de mesures pal•liatives per fer una desinfecció de xoc tal i com marca la normativa.

  Una vegada feta la desinfecció s’ha d’esperar un període mínim de 15 dies per fer una nova presa de mostres i noves analítiques per veure l’efectivitat del tractament de desinfecció realitzat. El temps mínim per obtenir els resultats de les analítiques, tal i com marca la llei, és de 15 dies.

  L’Ajuntament de Badalona ha comunicat el problema detectat a les entitats esportives usuàries d’aquest equipament i ha informat sobre les mesures adoptades per garantir la salut pública.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí