Espectacle badaloní a la final del NBA 3×3 Tour

  0
  43
  L'equip

  17/08/2012

  L'equip de Pedro cuesta, Joan Carceller, Diego Rodriguez i Albert Mas de Xaxars es va imposar al dels germans Mañés i Xavi Mendiburu per un sol punt, a la pròrroga, davant centenars de persones i l'estrella de l'nba Aaron Affalo.

  El bàsquet badaloní va tornar a deixar el pavelló ben amunt en un nou event estiuenc. Si fa un mes els jugadors formats a Badalona es van endur el 3×3 de la FIBA organitzat a la nostra ciutat, i el de Calafell, ara han estat els protagonistes del torneig que monta l'NBA.

  L'equip "84", format per Pedro Cuesta (Montgat), Joan Carceller (UBSA), Diego Rodríguez (Sant Josep) i Albert Mas de Xaxars (Cultural) es va imposar a la final al "Joan Camí i 3 més" de tres jugadors de la lliga EBA amb passat per la comarca: els germans Mañés i Xavi Mendiburu.

  El partit va ser tant igualat, que es va resoldre per un sol punt a la prèrroga, davant la mirada dels centenars de ciutadans que es van acostar a l'Arc de Triomf i de l'estrella de l'NBA, excompany de Rudy als Nuggets, Aaron Affalo.

  D'aquesta manera, Pedro Cuesta i Joan Carceller guanyen el primer 3×3 de la temporada després de caure eliminats al torneig de Badalona i al mateix NBA 3×3 tour que es va fer a Alacant fa 15 dies.

  L'equip "84" ha guanyat 800 euros, 4 entrades per veure el Barça Regal – Dallas Mavericks, i la possibilitat de d'endur-se el torneig a nivell nacional, que enfrontarà els guanyadors de totes les seus.