Espectacular segon quart del Badalonès

0
    29

11/4/2016.- Els dimonis reaccionen a un fluix primer quart amb un parcial de 1-25 que trenca el partit per seguir líders. A Segona, l’Ademar guanya el derbi i segona victòria seguida del Llefià.

Després de la derrota a casa contra el segon classificat, el Badalonès tornava a tenir un enfrontament a la pista d’un rival de la part alta de la taula, el Sama Vilanova. Aquesta vegada els dimonis van poder sumar a domicili i segueixen liderant el grup, tot i que el Salou no afluixa i segueix empatant a victòries.

El partit no va començar gens bé pel Badalonès i en primer quart molt fluix van acabar 8 punts per sota, 22-14.

Al segon quart, el canvia va ser radical, l’equip va reaccionar de manera espectacular i amb un parcial de 1-25 li va donar la volta al marcador i va arribar al descans amb un còmode avantatge de 10 punts.

A la represa van seguir amb la mateixa intensitat i la diferència va arribar als 26 punts. A partir d’aquí, l’equip es relaxa i la diferència baixa fins els 12 punts, sense perillar en cap moment el triomf fins el 65-77.

En un tram final molt exigent, el proper dissabte el Badalones reben a casa el tercer classificat, el Grup Barna. Serà a la La Plana a les 19.30h.

A Segona, l’Ademar va guanyar el derbi a La Plana contra el Badalonès B en un partit que es va decidir al tercer quart. El partit va començar igualat amb intercanvi de cistelles als dos costats de la pista, 15-13.

El control del partit va ser pels Maristes al segon parcial i van intentar agafar els primers avantatges. Però els contraatacs i els triples del Badalonès B ho van impedir.

Al descans, tot i la diferència només era de 7 punts, 40-33, però la sortida de l’Ademar a la represa va trencar el partit davant un Badalonès B incapaç de reaccionar.

Els locals van pujar la intensitat defensiva i van aprofitar la superioritat sota tauler per sortir ràpid i anotar en contraatacs. El parcial va ser de 33-7. Amb el partit decidit, l’últim parcial  va ser intranscendent fins el 86-56.

L’Ademar es manté al capdavant del grup i manté la primera posició, tot i la pressió del Neus, el segon classificat. El proper cap de setmana juguen un altre derbi a Ausiàs March contra el Natzaret, dissabte a les 19.30h.

El Badalonès es manté a mitja taula lluitant per no entrar a la promoció de descens, que ara està a una derrota. El proper dissabte a les 21.15h reben el Barberà B.

Segona victòria consecutiva del Llefià, la primera vegada que passa en tota la temporada.  Contra el Bàsquet La Mina va començar dominant amb petites avantatges i sempre va controlar el marcador.

A l’últim quart, l’esforç defensiu de l’equip per augmentar la diferència i gestionar-la fins el 76-62 final. Tot i seguir en descens directe, la promoció està ara a només una victòria.

El partit del proper diumenge és clau per entrar en aquesta lluita. Visiten diumenge la pista del Gramanet, últim equip que jugaria la promoció. Una victòria deixaria els dos equips empatats i al Llefià amb opcions de promocionar.

El Sant Andreu rebrà el líder en una situació delicada i després d’una nova derrota a la pista del Caldes. L’equip va competir bé a la primera part, amb avantatges de fins a 10 punts.

Però amb la primera dificultat van arribar els dubtes. Abans del descans el Caldes li va donar la volta al marcador i l’equip es va enfonsar. Tot i que el marcador era ajustat, els dubtes van fer que el Natzaret no cregués més en les seves possibilitats.

El Caldes es va crèixer davant la inconsistència visitant per arribar als 14 de diferència. El Sant Andreu es va acostar fins els 9 punts però, fallant 18 tirs lliures,  la victòria local en cap moment va perillar.

L’equip està tocat anímicament i els ànims no ajuden afrontar les dificultats quan apareixen. Les mateixes errades i la mateixa actitud fan que no puguin sortir de la cua de la taula.