“Esperaré el Badalona i, si no segueixo aquí, escoltaré ofertes”

  0
  IMG_4664.JPG

  18/05/2018 – Va arribar fa quatre temporades al Badalona i ara, després de 129 partits, sembla que s’apropa el seu adéu al club escapulat. Toni Lao, el defensa que va acabar jugant al mig del camp, el futbolista exemplar, parla clar en aquesta entrevista amb el Diari de Badalona.

   

  Va arribar fa quatre temporades al Badalona i ara, després de 129 partits, sembla que s’apropa el seu adéu al club escapulat. Toni Lao, el defensa que va acabar jugant al mig del camp, el futbolista exemplar, parla clar en aquesta entrevista amb el Diari de Badalona.

   

  – Diumenge va poder jugar el seu últim partit amb el Badalona. Si, finalment, fos així, li agrada la manera com va acabar el seu pas per aquí?
  – No va estar malament. Sempre és bonic acabar guanyant i jugant. Hauria estat millor si hagués fet el gol que vaig fallar, però va estar bé.

  – Vostè és el novè jugador amb més partits en la història del Badalona, exactament 129. Què suposa aquest club en la seva carrera?
  – La meva etapa posterior als anys que vaig jugar a segona, amb el Sabadell. Quan vaig sortir d'allà no trobava equip i el Badalona va ser un revulsiu per a mi.

  – Esperava vestir d’escapulat quatre anys?
  – Sóc dels que, si em volen en un lloc, no em moc. Vaig entrar disposat a jugar una temporada, que és el que vaig signar. Després, el club i l'entrenador m'han donat suport i han cregut en mi. Per això he estat aquí quatre anys.

  – A Sabadell és encara recordat. Aquí, fa l’efecte que passarà el mateix…
  – Miro de portar-me bé amb tothom i encara més si es tracta de dos clubs que han apostat per mi i que m'han permès jugar a futbol.

  – Manolo González ha parlat sempre meravelles de vostè. Què pot dir de qui ha estat el seu entrenador durant els últims quatre anys?
  – Que sempre hem tingut una bona relació, gairebé d'amics. No és bo dir això, però és així. Sóc l'únic que ha estat durant tota la seva etapa a la banqueta del Badalona.

  – Ho ha passat malament aquesta temporada?
  – Si, es passa malament si no jugues. Veure que no pots ajudar els teus companys, que ho dones tot en els entrenaments i no entres en l'equip, és complicat.

  – Quina valoració fa de la temporada, vostè que l'ha viscut des de dins?
  – Ha estat estranya. Al principi semblava que hauríem de lluitar per salvar-nos, després vam tenir l'oportunitat de ficar-nos al play off i, finalment, hem quedat en un lloc correcte. La lliga deixa a tothom en el lloc que mereix.

  – On es veu la temporada vinent?
  – No ho sé, no en tinc ni idea. Encara no he pensat què faré. Si no segueixo en el Badalona, buscaré un altre club…

  – Té ofertes?
  – Sempre hi ha coses, però espero el Badalona. Si no continuo aquí, escoltaré altres clubs.

  – Si ja no l’entrena Manolo González, demanarà al seu nou entrenador seguir jugant al centre del camp?
  – He, he, he … A hores d'ara, ja és igual. Estic molt còmode al centre del camp, però sempre he jugat on m'han posat.

  – Viu a Cervera, és possible que busqui equip prop de casa?
  – No ho sé. Si es donen les circumstàncies econòmiques… Però és complicat en aquella zona.