Esport i passejants en el primer dia de desescalada

  0
  Foto: Eloy Molina

  50 dies després del confinament, les fases de la desescalada comencen a aplicar-se poc a poc a ciutats com Badalona. Avui, dissabte 2 de maig, ja podem sortir a fer esport individualment de 6h a 10h. De 10h a 12h, podran sortir al carrer les persones dependents i els majors de 70 anys. De 12h a 19h, els menors de 14 anys acompanyats d’un adult i de 20h a 23h es podrà fer més esport i també passejar acompanyat sempre i quan sigui d’una persona del teu mateix lloc de residència.

  La façana marítima de Badalona s’ha vist plena ben d’hora de passejants i esportistes que han aprofitat aquestes hores de desconfinament per, potser per primer cop després de mesos, sortir al carrer.

  El Govern insisteix en respectar les distàncies de seguretat, però s’han pogut veure grups de persones passejant o ciclistes i corredors.

  Malgrat aquests alleujaments, Espanya segueix confinada i continuen les prohibicions: la mobilitat terrestre es limita al 30% de l’habitual, no es pot viatjar entre províncies (excepte causes justificades). El teletreball i l’educació online continuen manant i el distanciament social i les mesures de protecció prenen protagonisme. Les mascaretes són “altament recomanables” en espais tancats o on no es pugui garantir la distància de seguretat entre persones.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí