Estrena contra l’Huracán

  0
  info1.JPG

  04/01/2013 – El Badalona juga aquesta tarda (16.30) el seu primer partit de l'any contra un rival d'alçada en un camp on encara ningú ha aconseguit guanyar. Les baixes tornaran a ser un problema per Càmara

  Si el ja caduc 2012 va acomiadar al Badalona enfrontant-lo al líder de la categoria, el 2013 ha decidit rebre l'equip de Càmara amb un repte de similar alçada. Aquesta mateixa tarda, en un partit avançat a divendres a causa de la coincidència amb el dia de reis el proper diumenge, el conjunt betulià visita el camp de l'Huracán de València. El conjunt del municipi aeroportuari de Manises està construint una estructura modèlica des dels ciments. Creant una cantera forta i ben organitzada i coronat amb un primer equip en constant creixement competitiu. Fundat fa només quatre anys, l'Huracán ha aconseguit convertir-se ja en un dels equips punters de la comunitat i vol aspirar a entrar en el play-off i pujar a Segona Divisió. El partit serà a més del primer de l'any, també l'últim de la primera volta del campionat. Una primera volta inusualment llarga degut a l'entrada de l'Oriola en competició una vegada encetada la temporada.

   

  L'Huracán ocupa actualment la cinquena posició amb 34 punts, només un punt per sota de l'Alcoià que és quart. El conjunt valencià s'ha vist una mica llastrat per un excés d'empats que l'han situat a tir de l'èxit però fora d'ell, si més no de manera momentània. En canvi, però, l'equip entrenat per Nicolás Estévez té el gust de presumir de ser l'únic conjunt de tota la Segona B que només ha perdut un partit en el que va de curs. Dels vuitanta restants que disputen la categoria, cap altre ha perdut menys partits. Això dóna bona mostra de la regularitat d'un equip molt difícil de superar. Per tant, el Badalona té davant de si un desafiament de considerables proporcions, un ós a qui encara ningú ha superat al seu estadi. L'Huracán va perdre el seu únic partit al camp de l'Olímpic, però com a locals han aconseguit cinc triomfs i quatre empats.

   

  Per si aquestes dades no fossin suficients per témer la solidesa de l'Huracán, l'entitat ha decidit oferir el partit d'avui com a regal avançat de reis per tots els seus aficionats. I és que el matx d'avui serà de portes obertes, ningú haurà de pagar entrada per veure'l. Els de València saben de la importància d'encetar l'any amb victòria, i són conscients alhora de fins a quin punt serà dificultós superar a un Badalona en forma. És per això que han procurat posar tots els mitjans que tenien a l'abast per afavorir una victòria.

   

  El Badalona començarà el 2013 arrossegant un dèficit que ja va tenir en les setmanes finals de l'any passat. Les lesions i les baixes tornaran a ser un problema i hauran d'incidir necessàriament en la confecció d'un onze de circumstàncies. La defensa estarà especialment debilitada perquè ni Pelegrí ni Bermudo han viatjat aquest matí fins a Manises. Tampoc seran de la partida el lesionat de llarga durada Bayón, Borja Abenia i Joan Grasa.