Exhibició de Dracs a Saragossa i líders en solitari

  0

  Els Badalona Dracs s’han situat líders en soliari de la LNFA després de passar com una piconadora per Saragossa (0 a 60), aprofitant la derrota d’Osos Rivas a Coslada.

  Al descans es va arribar amb un definitiu 0 a 42, Al marge de la ja habitual gran actuació del Quarter Back, Hunter Correl, amb 6 passades de touchdown, i un TD en carrera de 60 tardes, Javier Fernández, amb 16 punts, i Jorge Ruiz, amb 14, van ser els jugadors més destacats d’aquesta exhibició badalonina.

  Els homes d’Òscar Calatayud rebran aquest diumenge a Mallorca Voltors, abans de viatjar a Madrid per enfrontar-se a Osos, en partit que tancarà la fase regular de la lliga.

  Les Dracs Girls no van córrer la mateixa sort, perdent a Pomar contra Piones per un clar (8-44),. L’única anotació negra i plata va arribar mitjançant Elena Leiva. Les badalonines tanquen la classificació, sense conèixer la victòria després de 5 jornades

  Qui volen seguir les passes del primer equip són els més petits. A la categoria de Football Flag Sots-11, els dos equips van concloure els seus partits amb triomfs. Dracs Plata va vèncer a Terrassa Reds (32-14), i a Bigues Scorpions (41-13). Per la seva banda, Dracs Negre van superar a Barberà Roockies (45-0), i ASB Linx White (20-0(, situant-se d’aquesta manera tercers amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí