Èxit de l’Urban en l’Open de Dinamarca de Karate

0
    28
    podium dinamarca.JPG

L'equip de competició de l' Urban es va desplaçar aquest cap de setmana a la ciutat de Roskilde (a prop de Copernhaguen) on es va disputar l'Open de Dinamarca. Aquest esdeveniment commemorava el 20 aniversari d'una famosa escola de Karate danesa. Al torneig hi van participar 183 competidors de procedents de 12 paissos, aixi com Russia, Ucrania, Suecia, Anglaterra, Polonia, Serbia, Croacia …L'equip de competició de l' Urban es va desplaçar amb 4 dels seus competidors. L' Alfredo Ruiz i en Javier Blanco van caure eliminats a la segona volta per dos competidors molt més experimentats procedents de Rússia i Espanya respectivament, però demostrant que estan a un molt bon nivell. D'altra banda, Vicens Fabregas va guanyar la primera volta per KO a un competidor anglès i va perdre a quarts de final contra un competidor ucranià de dos metre d'alçada.En Sergi López (Director del club) va desfer-se a semifinals d'un competidor danès per KO en 5 segons i va guanyar la final contra un competidor espanyol molt experimentat en una final molt dura que va necessitar 2 extensions del temps reglamentari. L'expedició del club la van completar en JR Blaya i en JA Traver que s'hi van desplaçar com a assistents.Els exits del Urban es poden completar aquest cap de setmana amb el combat d’en Toni Rodriguez, instructor del club, en la categoria de Kickboxing profesional en 4 asalts de 2 minuts.amb 4 dels seus competidors.