Èxit en el tercer concurs de Pesca d’Embarcació Fondejada

    0
    pesca fondejada.JPG

    El passat diumenge el Club de Pesca Esportiva Badamar va celebrar el 3r Concurs Social d'Embarcació Fondejada a la zona de pesca coneguda com a "Garraf" a unes 3 milles de la costa badalonina. L'embarcació "Lucky II" amb 7,570Kg. (3,785Kg. – 2 pescadors) va ser la guanyadora del concurs. En segona posició va quedar "Joangi" amb 10,230 Kg. (3,410Kg – 3 pescadors). Els pescadors de "L'Avi Pep" van ser tercers a la classificació amb 9,380Kg. (3,125Kg. – 3 pescadors). Aquests resultats fan que la classificació general es trobi molt igualada i l'emoció continuï fins a final d'any.
    Totes les captures dels participants van anar al Banc d'Aliments de la ciutat amb la col·laboració, una vegada més, dels Voluntaris de Badalona.
    D'altra banda ja s'ha fet públic que el concurs de Mar-Costa "Memorial Gonzalo Rojas" serà el proper 14 Juliol. Abans, però, el proper 8 de Juliol es celebrarà la 1a Mànega del Curricà Coster. Com a novetat d'enguany, el proper dia 2 de Setembre es celebrarà un concurs també oficial com és el CORCHEO-MAR dintre del Port de Badalona. El concurs estarà obert a tots els socis i també es farà el concurs en categoria Infantil (menors de 16 anys) per promocionar la pesca als més petits.