Falcó (CiU) titlla de “personalista” el projecte del PP i de “conservador” el del PSC

  0
  ciu presentacio.jpg

  30/04/2015 – Prop de 200 persones van omplir dimarts la sala d’actes del Museu de Badalona per a assistir a l’acte de presentació pública de la llista de CiU per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. 

  Prop de 200 persones van omplir dimarts la sala d’actes del Museu de Badalona per a assistir a l’acte de presentació pública de la llista de CiU per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. El candidat a alcalde, Ferran Falcó, va destacar, després que cada membre de la llista intervingués per presentar-se, que “un equip no és una secta, i ha de tenir portes obertes i procurar que gent s’hi sumi”, posant com a exemple incorporacions d’independents o el fet que la candidatura és “generacionalment diversa i territorialment plural, amb persones de diferents edats i de diferents barris”.

   

  Falcó va destacar que “és un equip que defensa la feina feta i que té clar” que vol “l’alcaldia per a fer-ho millor, per fer que la ciutat avanci”. En aquest sentit, el número u de la candidatura va destacar que “la Badalona del Sí és un projecte positiu que té a veure amb la gent que lluita, que treballa, que s’esforça, i que se’n surt”, i va voler posar de manifest que “hi ha un contrast evident amb altres projectes que es presenten a les eleccions”.

   

  En aquest sentit, Falcó va apuntar que hi ha “el projecte personalista d’un líder populista que no busca deixar-se la pell pels altres, sinó només per ell mateix” i “el projecte conservador dels socialistes, que pensen que qualsevol passat va ser millor i que Badalona és seva i els ha de ser retornada”. “També hi ha el projecte elitista dels qui parlen ‘en nom del poble’, com si la resta no fóssim poble, amb l’afegit que amb prou feines s’entenen entre ells”, va etzibar, en referència a altres coalicions d’esquerres. Davant aquestes ofertes electorals, Falcó va contraposar “el projecte col·lectiu, de progrés i ambiciós que representen les 27 persones que formen la llista de CiU a Badalona”.