Falcó s’acomiadarà de la tasca de regidor al Principal acompanyat d’Artur Mas

  0
  IMG_9322.JPG

  26/01/2017 – L'encara president del grup municipal prepara un acte que tindrà lloc el proper 6 de febrer al Teatre Principal i que comptarà amb figures de la política nacional.

  Punt i seguit. Aquest és l'eslògan principal de l'acte amb el qual l'encara regidor Ferran Falcó, president del grup de CiU, vol acomiadar-se de la tasca que ha exercit a l'Ajuntament de Badalona els darrers 13 anys. Serà a partir de les vuit del vespre, en una trobada senzilla i a peu dret, segons fonts del partit.

   

  No ho farà pas sol. El secretari de Territori i el seu equip preparen un acte que comptarà amb la presència de figures locals de molts àmbits diferents, sobretot del teixit associatiu i veïnal, però també de personalitats a nivell nacional. De fet, el convidat especial de l'esdeveniment serà l'expresident Artur Mas, l'assistència del qual ja ha estat confirmada. També hi seran Francesc Homs i possiblement altres càrrecs de la direcció nacional del Partit Demòcrata.

   

  Falcó ja va anunciar a principis de 2016, quan va ser nomenat secretari de Territori i Sostenibilitat, que començava a tancar una etapa com a polític a Badalona per centrar-se en el Departament ara encapçalat per Josep Rull. Aquesta tardor va acabar de confirmar que la seva marxa definitiva es produiria a principis d'aquest 2017.

   

  El de dimarts vinent, si no passa res, serà el seu darrer Ple municipal. Falcó serà rellevat per Pere Martínez Carreté, que entrarà com a regidor a l'Ajuntament un cop superats els tràmits administratius per prendre possessió de l'acta.