Fatídics 4 minuts finals a Andorra (71-70)

0
    19
    CJB

La Penya va tornar a caure en una de les pistes més fatídiques per al conjunt de Carles Duran: Andorra. El Joventut va arribar a liderar el marcador de 9 punts al segon temps (53-62), però uns minuts finals sense puntuar i un parcial local d’11-0 va sentenciar el partit d’Eurocup dels verd-i-negres.

El partit al Poliesportiu d’Andorra va començar amb ambdós conjunts exhibint el seu físic i alt nivell d’intensitat, tot i que sense gaire control i pèrdues. Els atacs es van imposar a les defenses, però també el desencert (23-22). Joel Parra amb 7 punts va mantenir els seus bons registres de diumenge a Bilbao.

El segon quart va començar amb el mateix ritme i intensitat que el temps anterior. Clevin Hannah va liderar el conjunt del Principat davant un equip verd-i-negre amb Pau Ribas i Joel Parra dirigint els atacs del Joventut (40-41). Mínim avantatge d’un Joventut que podia fer un pas endavant per consolidar la victòria.

A la represa, la Penya va sortir encara més concentrada i amb més domini. El millor joc coral del Joventut es va veure als instants inicials del segon temps, amb un parcial 6-13 que es traduia en un +8 verd-i-negre (46-54). Enorme Andrés Feliz en el tir exterior i Pau Ribas situant la màxima diferència fins aleshores.

El Morabanc Andorra es va apropar al marcador (52-56), però el Joventut es va mantenir sempre al cadapvant i amb un Andrés Feliz oferint la seva millor actuació com a verd-i-negre: 14 punts en 14 minuts (53-59).

El darrer temps va tornar a començar amb un nou moment decisiu que la Penya ho aprofitar per aconseguir una nova màxima de 9 punts amb un triple de Brodziansky (53-62).

Arran d’aquest instant, el Joventut va desaparèixer i es va apagar la guixeta de punts, contra un Morabanc Andorra que va tornar a igualar l’enfrontament amb un parcial de 8-1 (61-63) i un 11-0 als darrers quatre minuts que sentenciava l’enfrontament. Paul va anotar un triple sobre la botzina final (71-70).

Derrota d’un Joventut que encara haurà d’assegurar la primera posició en la fase de grups d’Eurocup guanyant dos de les tres darreres jornades.