Feina per a persones amb discapacitat a través de la venda de gelats

  0
  130

  El programa ‘Soy Frigo’ ofereix formació i una oportunitat laboral durant els mesos d’estiu a través de la venda de gelats a persones del municipi amb discapacitat  

  Soy Frigo i Badalona Capaç presenten, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, el programa Soy Frigo d’inclusió social a la ciutat. Aquest programa ofereix formació i una oportunitat laboral a través de la venda amb propòsit a persones del municipi amb discapacitat durant els mesos d’estiu, de la mà de la Fundació Badalona Capaç.  

  El punt de venda de Soy Frigo se situarà al passeig Marítim de Badalona (davant l’estació de Rodalies). Soy Frigo és un programa de venda de gelats amb propòsit amb un abast mundial. Amb aquesta iniciativa, els participants tenen la possibilitat de millorar la seva ocupabilitat vivint experiències que els empoderen i rebent formació professional a través de la gestió d’un punt de venda de gelats mòbil o fix. El programa, que va néixer a Espanya en 2015, s’ha exportat a diferents països de tot el món fins a aconseguir un impacte positiu en més de 100.000 persones en tot el planeta. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí