Ferits dos policies per una batussa a la comissaria de Sant Roc

  0
  54
  comissaria.jpg

  14/06/2016 – Els dos agents de guàrdia han intervingut en una infracció de trànsit a les portes de la instal·lació i dos individus s’han enfrontat a ells.

  Nou incident que posa en entredit el paper i utilitat de la comissaria de Guàrdia Urbana situada a la plaça Camaron del barri de Sant Roc. Aquesta nit, els dos agents de servei destinats al mòdul que acull l’oficina policial del districte sud han estat ferits després d’una intervenció amb dos individus que ha derivat en una petita baralla.

   

  Segons fonts policials, dues persones han estacionat el seu turisme particular davant la comissaria, pel que els dos agents de guàrdia han sortit a donar un avís de retirada. Els dos individus, rebutjant recollir la demanda dels policies, s’haurien enfrontat a ells en una batussa que ha acabat amb la detenció de tots dos.

   

  El resultat de l’incident han estat dos detinguts i dos policies ferits lleu. Fonts municipals esclareixen que els dos agents han pogut continuar el seu torn fins a les sis de la matinada, quan han estat rellevats.

   

  L’enfrontament a l’autoridad es produeix poques setmanes després que un cotxe patrulla aparcat a la comissaria fos atacat i danyat per desconegut/s. Els fets, aviven la reclamació d’alguns sectors del cos que reclamen el tancament del mòdul de Sant Roc per falta d’eficàcia i per la manca de seguretat que suposa per als agents allà destinats. “No s’aturen les males notícies pel que fa a aquesta instal·lació”, apunta el Sindicat de Funcionaris de Policia.

   

  Fonts municipals insisteixen en que continuen reflexionant al voltant del tancament de la comissaria instal·lada per Xavier Garcia Albiol el passat mandat. No obstant, de moment, no hi ha una resposta ni una data definitives. Això sí, tot apunta a que l’estratègia de seguretat a Sant Roc està més a prop que mai d’experimentar un canvi que passa pel tancament del controvertit mòdul.