Ferran Falcó tornarà a encapçalar el projecte convergent a les municipals

  0
  falcó.jpg

  06/02/2015 – El 95% de l’assemblea de militants de Convergència ha escollit Ferran Falcó, actual president del grup municipal de CiU i diputat al Parlament, com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig.

  L’assemblea de militants de Convergència ha escollit Ferran Falcó, actual president del grup municipal de CiU i diputat al Parlament, com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig. Així ho va decidir dijous al vespre amb el 95% dels vots l’assemblea de militants de CDC (amb un 1,2% de vots negatius i un 3,8 en blanc), que ha encomanat a Falcó la responsabilitat de liderar la candidatura a les eleccions municipals del proper mes de maig. Falcó va ser proposat pel Comitè Local de forma unànime.

   

  Ferran Falcó va destacar ahir que els convergents són un “actor important a la política municipal” i que ho volen seguir essent. "Els nostres actius són que sempre hi som, que donem la cara, que posem l'interès general per sobre del partidista, i que sigui quin sigui el paper que se'ns atorga, a govern o a oposició, treballem intensament per la ciutat i la seva gent". Després de “12 anys intensos”, diu, cal aprofitar el nivell de coneixement i “la maduresa” per “incorporar-la a un projecte renovador”.

  El regidor s’ha compromès a "fer una llista renovada” que l'acompanyi, l'ajudi i li faci “multiplicar la il·lusió que sempre” li ha fet, afirma, “ser regidor de la ciutat".