Ferran Tacón deixa de ser jugador escapulat i arribaran reforços

  0
  65
  Tacón.jpg

  29/01/2014 – Finalment el CF Badalona i  Ferran Tacón han arribat a un acord per rescindir el contracte del jugador. L’interior dret de 26 anys, fitxat l’estiu passat procedent de l’Alcoià, feia més de dos mesos que no entrava en cap convocatòria i la seva sortida en aquest mercat d’hivern semblava anunciada. Fins avui, però, no s'ha pogut materialitzar en un acord satisfactori per a les dues parts. Tacón mantenia desavinences amb el cos tècnic que encapçalada Piti Belmonte i el tècnic escapulat ja havia deixat clar en diverses ocasions que no comptava amb el jugador mataroní.

  Tacón ja no s’ha entrenat aquest matí amb la plantilla escapulada i Piti Belmonte s’ha mostrat satisfet per haver trobat una solució que, de retruc, permet desencallar també l’arribada d’algun reforç abans de divendres, quan es tanca aquest mercat d’hivern. “Fins a divendres hi ha temps i esperem que hi hagi moviments. Sembla que així serà”, ha explicat el tècnic escapulat, que necessita reforçar les posicions d’atac, molt minvades d’efectius.  El passat diumenge, després del matx contra l’Hospitalet, Belmonte es mostrava escèptic que pogués arribar algun reforç, però la sortida de Ferran Tacón permet al CF Badalona alleugerir la seva nòmina i l’escenari ha canviat. S’espera que de forma imminent es pugui oficialitzar algun fitxatge (podria fins i tot ser més d’un) que s’afegeixi al del porter Víctor Cócera.

  Ara mateix Piti Belmonte només disposa de 16 jugadors disponibles per jugar diumenge al camp de l’Atlètic Balears, després que comptant Tacón fins a cinc jugadors han abandonat la disciplina escapulada des que es va obrir el mercat hivernal (els altres són Àlex Sánchez, Jordi Sánchez, Gigliotti i Moha). A més, per diumenge Enric Gallego i Robert Costa seguiran sent baixa per lesió i Belmonte tampoc no podrà comptar amb Fran Grima, expulsat contra l’Hospitalet i que està sancionat. Per contra, tornaran a la convocatòria Sergio Maestre i Neeskens, un cop complert el partit de sanció contra l’Hospitalet.