Filmets celebra la 45a edició amb 251 curtmetratges de tot el món

  0

  El lema d’aquest any, “Dreaming is possible”

  Tot i la cancel·lació de la Sessió Inaugural, Badalona acollirà fins el diumenge, 27 d’octubre, la ciutat de Badalona acollirà per 45è any consecutiu FILMETS Badalona Film Festival, un festival referent a nivell mundial on es projectaran fins a 251 curtmetratges en 26 Sessions Oficials Internacionals Competitives.  D’aquests 251 curts, n’hi hauran 122 de ficció, 115 d’animació i 14 documentals; unes 50 hores de cinema en total.

  Fins a aquest any, les dues seus oficials de FILMETS eren Badalona (Teatre Zorrilla, Teatre Principal i Teatre Blas Infante) i Barcelona (Institut français de Barcelona), però, com una novetat aquest any, Sant Boi també tindrà una seu oficial als Multicinemes Can Castellet. Com sempre, l’entrada per accedir-hi a les projeccions serà gratuïta.

  Curts que impactaran
  FILMETS no decebrà ningú perquè la qualitat dels curtmetratges és molt elevada i de categories diferents. Hi ha alguns d’aquests curtmetratges que, ja sigui per la seva història o per la producció, oferiran una particular experiència als assistents.

  Un d’ells és “Stronger Together”, amb Ricky Rubio com a protagonista juntament amb Luca, un nen malalt de càncer. D’altra banda, “JFK vs THE AIR FORCE” ens permetrà escoltar l’autèntica veu del president dels Estats Units John F. Kennedy i “Le Mans 1955” ens aproparà al món automobilístic per narrar l’accident de Pierre Levegh, el més greu de
  la història de les carreres.

  “Megan” obrirà el festival i “Detainment” el tancarà Divendres donarà començament FILMETS amb el curt “Megan” (2018) que és, a banda del títol del curt, el nom de la protagonista, una jove científica integrada en una missió militar que porta l’antídot que pot salvar la humanitat d’una amenaça terminal, i que es veurà abocada a lluitar per la seva pròpia supervivència individual.

  El drama “Detainment”, que explica un cas real d’un assassinat d’un nen de 2 anys a
  Anglaterra a mans d’altres dos infants, tancarà l’edició.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí