Filmets crea un premi per al millor curt produït durant el confinament

  0
  52

  El festival de curtmetratges Filmets ha anunciat que en la seva pròxima edició, que se celebrarà del 16 al 25 d’octubre, inclourà un premi especial destinat a la millor producció que hagi estat realitzada durant el confinament.

  En un comunicat, l’organització ha assenyalat aquesta mesura com a resposta a les pel·lícules que estan començant a circular per les xarxes socials d’artistes que, “amb limitats recursos tècnics però una alta creativitat”, s’han posat a treballar des dels seus domicilis, on romanen confinats per la Covid-19.

  “El festival, conscient d’aquest fet, ha volgut fer-se eco d’aquest fenomen i donar pantalla de projecció a les pel·lícules creades sota aquestes circumstàncies particulars i excepcionals”, ha indicat.

  Els curts que vulguin presentar-se en la “Sessió Oficial Monogràfica” de films produïts en confinament, que podran optar a qualsevol dels premis generals del certamen, hauran d’haver estat desenvolupats només “amb els recursos tècnics i creatius disponibles en el domicili” en el qual hagin estat aïllats. No estarà permès que incloguin escenes rodades fora d’aquest espai i els actors hauran de ser les persones que convisquin en l’habitatge de confinament.

  Les inscripcions es poden fer si feu click al següent enllaç.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí