FILMETS reuneix més de 6.000 infants i joves a les activitats paral·leles del festival

  0
  53

  A banda de les sessions competitives, FILMETS Badalona Film Festival vol també arribar als escolars de Badalona i Sant Boi de Llobregat i als infants més petits de Badalona. Mentre duri el festival, del 18 al 27 d’octubre, més de 6.000 infants i joves participaran a les activitats cinematogràfiques paral·leles al certamen.

  FILMETS ha convidat a les escoles públiques i privades concertades i a tots els instituts de Badalona i Sant Boi de Llobregat a assistir a les projeccions. Entre aquestes sessions i les que es fan a les biblioteques de Badalona, més de 6.000 infants i joves veuran en aquesta edició del festival diversos curts de FILMETS.

  Amb el nom de ‘FILMETS Primària’; i ‘FILMETS Secundària’;, el Teatre Blas Infante, ubicat al barri de Llefià de Badalona, acolllirà cada dia feiner mentre duri el festival, de 10 a 13 hores, les projeccions per a estudiants de 3r de Primària (8 anys) i de 4rt d’ESO (15 anys).

  Es tracta d’una activitat pedagògica que permet als joves entrar en contacte amb un cinema de qualitat, potser per primera vegada a la seva vida.

  Prèviament a la projecció, cada centre educatiu ha rebut un dossier de les pel·lícules que es projectaran perquè els alumnes puguin treballar a classe els temes que surten als curtmetratges.

  El fet d’acotar cada any les projeccions a un curs de Primària i a un altre d’ESO permet a aquests alumnes acudir a les projeccions de FILMETS per a les escoles i instituts dues vegades durant tot el cicle de l’ensenyament obligatori.

  L’objectiu és que els més petits passin una bona estona veient pel·lícules, tot i que l’equip de FILMETS ja busca que es projectin curts amb determinats valors. Pels més grans l’objectiu és provocar la reflexió amb els temes que presenten els curtmetratges que es veuran a la pantalla.

  Les biblioteques de Badalona que hi participen són Can Casacuberta, Lloreda, Pomar, Sant Roc, Llefià-Xavier Soto, i Canyadó-Casagemes-Joan Argenté.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí