Final de festa a Sant Roc amb un ‘holi festival’ amb les cendres del Dimoni

  0
  50
  holi-feast-3.jpeg

  19/05/2017 – Les Festes de Maig es tancaran a Sant Roc, amb la festa de pols de colors més de moda del moment.

  Era una de les novetats del passat any, de la primera edició de Festes de Maig organitzada íntegrament per l'actual govern, però la meteorologia ho va impedir. El 'Tanquem la festa' havia de portar el 2016 la traca final al barri de Sant Roc, que aquest maig sí serà el centre del darrer acte, amb un acte molt simbòlic.

   

  Els assistents protagonitzaran una festa 'holi', la celebració més de moda dels darrers anys en la qual els participants llancen pols de colors que impregnen la roba, cares i mans. Aquests pols, simbòlicament, seran les cendres del Dimoni que es va cremar el dia 10 a de la platja dels Pescadors. El millor final possible per a una festa que gira entorn a la crema d'una figura malvada.

   

  L'acte, que serà a les set de la tarda a la plaça Roja, comptarà amb la presència de la Txaranga Band Tocats, dotze músics que faran una cercavila festiva convidant a tothom a la festa. El final de festa serà una tronada espectacular que farà tremolar cel i terra, en homenatge al Dimoni cremat i vençut.