Final de la fase regular amb derrota (78-64)

0
    27

12/09/2015 – Anna Cruz tanca la temporada regular de la WNBA caient a la pista Seattle Storm, en un partit que va servir perquè Maya Moore pogués descansar.

Amb la primera plaça de la conferència Oest assegurada, les Minnesota Lynx afrontarien el darrer partit de la fase regular de la lliga sense cap tipus de pressió. Seattle, fora del play-off, només s’hi jugava l’honor de poder vèncer a una de les plantilles més potents de la WNBA.

Pel partit d’ahir, Cheryl Reeve donaria descans a la seva principal estrella: Maya Moore. Per primer cop des que va ser escollida número u del draft del 2011, Moore es perdria un partit oficial de Minnesota, tallant una ratxa increïble de 169 duels consecutius (segon rècord més elevat de la franquícia).

L’absència de la seva principal referència ofensiva limitaria l’atac de les Lynx, permeten a Seattle marxar al descans amb un avantatge de sis punts (39-33). La diferència s’ampliaria durant el tercer acte (60-48), fent impossible la remuntada de Minnesota.

Sense Moore, les Lynx no serien una amenaça des de l’exterior (4/19) i acabarien sumant la dotzena derrota de la temporada (22/12). La badalonina Anna Cruz jugaria 34 minuts, anotant 8 punts, capturant 3 rebots i donant 4 assistències.

Minnesota gaudirà ara d’una setmana d’entrenaments per tal de preparar les semifinals de la conferència Oest contra Los Ángeles Sparks. El debut al play-off d’Anna Cruz serà el 18 de setembre al Target Center.