Finalitzada la primera fase de la plaça de la Vil·la Romana a Dalt la Vila

  0

  10/09/2013 – La primera part de la urbanització de la plaça, inclosa dins el Pla Especial de Millora Urbana del nucli històric badaloní, ja està oberta al públic; la totalitat del projecte es finalitzarà el 2015.

  Aquest cap de setmana s’ha obert al públic la primera fase de la nova plaça de la Vil·la Romana, ubicada al barri de Dalt de la Vila. Es tracta d’un espai diàfan situat a tocar del carrer de Sant Felip i d’en Rosés i amb una superfície de 1.490 metres quadrats.

   

  Aquesta plaça s’urbanitza arran del desenvolupament del Pla Especial de Millora Urbana del nucli històric de Dalt de la Vila. Quan estigui totalment acabada, el mes de maig de 2015, tindrà una superfície de 7.398 metres quadrats i unirà els carrers de Sant Felip i d’en Rosés i Quintana Alta. L’execució de les obres s’ha dividit en dues fases totalment independents per tal d’adequar els treballs a les necessitats de construcció de les noves edificacions d’habitatges que es fan a la zona.

   

  En aquesta primera fase, les obres han servit per urbanitzar el tram del carrer de Sant Felip i d’en Rosés situat davant de la nova plaça. Aixi mateix s’ha retirat tot el cablejat de les línies aèries de diverses companyies de serveis. Finalment, el proper mes de novembre, amb unes condicions climatològiques més adients, es plantaran els arbres previstos en la nova plaça.

   

  Obertura del carrer de Sant Felip i d’en Rosés

  Aprofitant les obres d’aquesta primera fase, l’Ajuntament ha previst l’expropiació de part del pati d’una casa existent fora d’ordenació al carrer de Sant Felip i d’en Rosés per enderrocar-lo i obrir aquest carrer en tota la seva amplada fins al carrer de Lladó. Està previst executar aquest enderroc a finals d’aquest mes de setembre.