Anul·lada la Fira del Llibre i també les Nits del Port

  0
  95

  Ahir mateix aquest Diari publicava al matí l’anunci del Sant Jordi que se celebraria dijous que ve, 23 de juliol, als carrers de Badalona, amb paradetes i gelateries participants que oferirien descomptes. Hores després, però, s’anunciaven les noves mesures que afectaven a la ciutat i suposaven la suspensió d’aquest acte festiu i cultural.

  Per això, davant d’aquesta nova situació i per acord amb els grups municipals de Badalona, l’Ajuntament ha suspès la celebració de la 41a Fira del Llibre de Badalona, les activitats previstes de les Nits al Port de Badalona que s’havien de celebrar aquest cap de setmana, i pel que fa a la Festa Major d’Agost, només es faran algunes activitats que es podran seguir de manera telemàtica.

  Retrocedim, per tant, en aquesta nova normalitat en la que començàvem a viure. Recordem que les noves mesures anunciades pel Govern català entren en vigor a partir d’avui:

  – Es prohibeixen les trobades i reunions de més de 10 persones.
  – Es tanquen els locals d’oci i sales de festa.
  – Es recomana no sortir de casa si no són activitats essencials, com anar a comprar, treballar, assistir als centres de salut, realitzar activitat esportiva individual o amb persones convivents, tenir cura de persones grans o dependents, cuidar els horts.
  – 50 % d’aforament de restaurants i bars a l’interior i ampliar la distància a les terrasses. Queda prohibit servir a barra i es recomana servir per emportar i a domicilis preferiblement.
  – Les empreses poden oferir serveis, però cal evitar el contacte directe amb els clients.
  – Es permet l’activitat comercial, però amb cita prèvia.
  – Es mantenen els casals i colònies d’estiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí