Govern i Partit Popular mouen fitxa en matèria de seguretat

    0
    IMG_20181106_205332.png

    Com si és tractés d’una partida d’escacs, govern i Partit Popular han realitzat importants moviments al voltant de la seguretat de Badalona.

    Aquest dilluns a la tarda, l’Ajuntament informava que el pròxim dilluns dia 12 tindrà lloc la presentació de la reordenació de la Guàrdia Urbana. Entre les novetats més destacades hi figuren la instal·lació de càmeres de videovigilància en diferents punts estratègics de la ciutat, la incorporació de càmeres subjectives als uniformes dels agents, o un nou servei planificat d’unitats motoritzades En l’acte previst hi participaran; l’alcalde Âlex Pastor, el segon tinent d’alcalde i responsable de seguretat Jordi Subirana, i el superintendent en cap de la Guàrdia Urbana Conrado Fernández.

    Per la seva banda, el candidat del Partit Popular Xavier Garcia Albiol ha anunciat, en una trobada amb mitjans de comunicació a la Plaça Antonio Machado del barri La Salut, que en cas de sortir com a alcalde, posarà més policia al carrer, al marge de fer menció especial, tal com ja va fer setmanes enrere amb un vídeo, a prevenir l’ocupació il·legal en pisos buits precintant-los