Els Badalona Dracs sumen una nova Copa d’Espanya i la Copa Catalana sub 13

0
    29

Els Badalona Dracs van sumar el seu sisè títol de la Copa d’Espanya, quatre d’ells de forma consecutiva i per tercer any davant l’equip madrileny de Las Rozas Black Demons (15 a 3).

Va ser un partit atípic, en el que les defenses es van imposar als atacs. Ni el quarterback badaloní, Sergi Gonzalo, ni el madrileny David de Diego, van tenir el seu millor dia, malgrat que una combinació de 3 iardes entre Gonzalo i Guillem Garcia va significar l’únic touchdown del partit en el transcurs del primer quart

El gran protagonista d’aquesta final va ser Jordi Brugnani, autor de dos field goals de 52 i 25 iardes respectivament, a més d’un extra point. La primera d’aquestes accions va arribar en el segon quart, deixant el marcador de 10 a 0 al descans.

Després d’un tercer quart sense anotacions en el qual van destacar jugadors defensius com Jofre Cano i Javi Garcia, amb 12 i 7 placatges respectivament, Black Demons va reduir diferencies a inicis de l’ultim quart. El segon field goal de Brugnani donava la tranquil·litat per acabar sumant el nou títol de en aquesta competició.

Els Sub 13 també campions

La Copa d’Espanya no va ser l’única alegria del cap de setmana. L’equip Plata sub 13 es va proclamar campió de ia Copa Catalana després d’imposar-se als Terrassa Reds Blanc per 27 a 14. Aquest és el primer títol badaloní en aquesta categoria. Iker Bullon va ser el millor jugador d’aquesta final, ben secundat pels seus companys: Zion Soler, Isaac Calatayud, Indira Burdallo, Joel Appleton, Daniel Reifs, Axel Arcos i Diego Domingo.