Guanyem Badalona, ERC i JxCat demanen que el govern municipal doni suport a Proactiva Open Arms

  0
  36

  El passat dimecres, 28 d’agost, els grups municipals de Guanyem Bdn en Comú, ERC Avancem MES i JuntsxCat van fer explícit el seu suport a l’ONG badalonina Proactiva Open Arms.

  L’esdeveniment va tenir lloc al Port de Badalona i es va instar al govern municipal d’Àlex Pastor a convocar un ple extraordinari per tal de reconèixer la tasca de l’entitat. El motiu que al·leguen els diferents partits polítics és que, davant la profunda crisi humanitària que estem vivint en el Mediterrani, és necessari sensibilitzar a la població sobre la tasca que Òscar Camps està duent a terme amb Open Arms.

  Alhora, proposen que el govern del PSC-BCeP intensifiqui la feina en l’àmbit de la cooperació, juntament amb les entitats socials de la ciutat, per facilitar l’acollida i atendre les demandes que sorgeixen de la societat civil badalonina i que requereixen la necessària complicitat de l’administració municipal per tal que es puguin dur a terme.

  D’aquesta manera, s’inclouiria Badalona com a una de les ciutats compromeses amb els drets humans, la igualtat, la llibertat i la solidaritat.

  Tot i això, l’ONG badalonina es vol mantenir al marge de la batalla política. Un dels seus vaixells encara es troba parat a l’illa italiana de Lampedusa, tot i que ahir, el jutge d’instrucció d’Agrigento, Stefano Zammuto, va aixecar l’embargament de l’embarcació, que portava bloquejat 20 dies.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí