Guanyem Badalona vol descentralitzar l’Ajuntament als barris i simplificar els tràmits amb l’administració

  0
  68

  Guanyem Badalona ha explicat que vol prioritzar l’agilització de l’Administració Local a partir del proper 28 de maig. La mesura pretén donar resposta a una “maquinària ineficaç i molt millorable com és l’Ajuntament” i que, segons la formació, suposa un greuge pel que fa al servei als veïns i veïnes de la ciutat. L’organització municipalista aposta per mesures com la descentració i la simplificació de tràmits de l’Administració.

  Dolors Sabater, cap de lista de la formació municipalista, ha reivindicat la feina feta des de l’alcaldia de Badalona: “Com a alcaldessa ja vaig impulsar la modernització de l’Ajuntament, realitzant un estudi, proposant la creació de la gerència municipal i la separació de l’equip tècnic i polític per acabar amb el clientelisme, que històricament ha estat promogut a Badalona”

  Per la seva banda, Alba Blanco, número 2 de la formació i experta en administració pública, ha assegurat que “ara volem anar més enllà”. Blanco ha afirmat que Guanyem Badalona pretén “descentralitzar l’Ajuntament als districtes, simplificar i agilitzar els tràmits per veïns i empreses i fer encara més processos participatius amb el veïnat.”

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí